Volkswagen produirà cotxes elèctrics a la planta de Martorell
L'Informatiu  El Rei visita la planta de Seat de Martorell que confirma que produirà elèctrics

El Rei visita la planta de Seat de Martorell que confirma que produirà elèctrics

05/03/2021 00:04:08
El Rei visita la planta de Seat de Martorell que confirma que produirà elèctrics El Rei visita la planta de Seat de Martorell que confirma que produirà elèctrics
El Rei visita la planta de Seat de Martorell que confirma que produirà elèctrics 00:04:08 05/03/2021
Sinopsis

El president del grup Volkswagen, Herbert Diess, ha anunciat aquest divendres la intenció de produir cotxes elèctrics des de la planta de Seat a Martorell. Aprofitant la visita del rei Felip VI i del president del Govern, Pedro Sánchez, Diess ha confirmat l’aposta de l’automobilística alemanya per la fàbrica catalana. Ha advertit, en aquest sentit que “Espanya té un enorme potencial per convertir-se en un hub d’aquest àmbit a tota Europa”.

El rei Felip VI ha destacat, precisament, que el consorci del govern espanyol amb el grup Volkswagen i Iberdrola per muntar la primera planta de bateries per cotxes elèctrics a l’Estat representa “una senyal immillorable de compromís” del grup per la innovació i la participació público-privada. S’ha referit així a la “aposta irreversible pel vehicle elèctric i la fita que representa que el cotxe del futur es pugui fer a la mateixa planta de Martorell o altres punts d’Espanya”.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano