Enlaces accesibilidad

L'Informatiu Logotipo de 'L'Informatiu' Todos los De dilluns a divendres a les 14h i a les 16h a La 1 i a www.rtve.cat/directe | Dissabte i diumenge a les 14:00h a La 1 i www.rtve.cat/directe en La 1 Web oficial

Notícies dels Serveis Informatius de RTVE Catalunya.

Añadir a favoritos

El Rei visita la planta de Seat de Martorell que confirma que produirà elèctrics

05.03.2021

El president del grup Volkswagen, Herbert Diess, ha anunciat aquest divendres la intenció de produir cotxes elèctrics des de la planta de Seat a Martorell. Aprofitant la visita del rei Felip VI i del president del Govern, Pedro Sánchez, Diess ha confirmat l’aposta de l’automobilística alemanya per la fàbrica catalana. Ha advertit, en aquest sentit que “Espanya té un enorme potencial per convertir-se en un hub d’aquest àmbit a tota Europa”.

El rei Felip VI ha destacat, precisament, que el consorci del govern espanyol amb el grup Volkswagen i Iberdrola per muntar la primera planta de bateries per cotxes elèctrics a l’Estat representa “una senyal immillorable de compromís” del grup per la innovació i la participació público-privada. S’ha referit així a la “aposta irreversible pel vehicle elèctric i la fita que representa que el cotxe del futur es pugui fer a la mateixa planta de Martorell o altres punts d’Espanya”.