L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 6/04/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 6/04/2013

06/04/2013 00:26:42
L'Informatiu Cap de Setmana - 6/04/2013 L'Informatiu Cap de Setmana - 6/04/2013
L'Informatiu Cap de Setmana - 6/04/2013 00:26:42 06/04/2013
Sinopsis

L'economista i membre del consell assessor per la reactivació econòmica, Guillem López Casasnovas, adverteix que per a que Catalunya tingui un pressupost pel 2013 creïble el dèficit hauria d'arribar al 2,3 per cent. En la mateixa linea, el secretari d'organització de CIU, Josep Rull, diu que el dèicit per Catalunya s'hauria de quedar en un terç del que Brusel·les autoritzi per l'estat espanyol. Desde el PP, el seu portaveu al Parlament, Enric Millo, recorda que un pais no pot funcionar sense pressupost i afirma que Mas hauria de buscar socis de govern diferents per deixar de ser presoner d'ERC.

Dol al cinema català per la mort del director i guionista Josep Joan Bigas Luna. El director de pel·lícules com "Jamon, Jamon", "Bilbao", "Angoixa", o "Son de mar", tenia 67 anys i vivia retirat al municipi de La Riera de Gaià, al Tarragonés, on ha mort victima d'una llarga malaltia.

Un servei per donar continuïtat a les empreses catalanes que tanquen per jubilació compleix un any i mig de vida. Han ajudat a mantenir en funcionament 88 empreses i 250 llocs de treball. Una iniciativa clau si es té en compte que els propers 10 anys, 120 mil empresaris es jubilaran a Catalunya.

Un pont de conéixement i de sensibilitat per comprendre i viure l'art. És el que extenen - metafòricament - algunes entitats i artistes que fan de mediadores entre l'obra de creació i el públic no especialitzat. Un treball per ajudar a entendre l'art que també arriba als més joves i que ajuda a descobrir nous talents.

El Barça rep aquesta nit un Mallorca que arriba amb l'aigua al coll ja que és el penúltim classificat. Les baixes obliguen a Tito Vilanova a refer la defensa i també l'atac ja que Leo Messi s'ho perd per lesió. 13 mesos després, Eric Abidal podria tornar a jugar uns minuts en partit oficial.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán