Casado porta la contraria als empresaris sobre la necessitat dels indults
L'Informatiu  Casado porta la contraria als empresaris sobre la necessitat dels indults

Casado porta la contraria als empresaris sobre la necessitat dels indults

17/06/2021 00:01:42
Casado porta la contraria als empresaris sobre la necessitat dels indults Casado porta la contraria als empresaris sobre la necessitat dels indults
Casado porta la contraria als empresaris sobre la necessitat dels indults 00:01:42 17/06/2021
Sinopsis

El president del PP, Pablo Casado, reitera el seu rebuig frontal als indults dels líders independentistes. Aquesta vegada ha estat a les jornades organitzades pel Cercle d’Economia a Barcelona on advertit que no creu que aquesta sigui la via per a la concòrdia i només portarà en el futur "més frustració".

Abans d'intervenir el vicepresident del Cercle d'Economia, Jordi Gual, l'ha advertit que "la cronificació del conflicte polític és molt negativa per a Catalunya i per a Espanya i no és una alternativa acceptable. "Els indults poden no resoldre el problema, però són l'inici del diàleg i disminueixen el clima de confrontació per acostar unes posicions que fins ara han estat molt allunyades".

El president de la patronal CEOE, Antonio Garamendi, veu positivament la concessió dels indults als independentistes presos si aquests fan que "les coses es normalitzin". Defensa que els indults estan dins de l'estat de dret i és una facultat del Govern de concedir-los: "hi ha opinions diverses, però els indults estan dins de l'estat de dret".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán