Enlaces accesibilidad

La Missa Logotipo de 'La Missa' Todos los Diumenges a les 10:30 hores a La 2 en La 2 Web oficial

Celebració de l'Eucaristia cada diumenge des dels estudis de TVE-Catalunya, presidida per Mn. Carles Cahuana. Cada setmana hi pren part una coral diferent. Pensat per a les persones amb problemes per sortir de casa, és el programa més antic de la televisió en català.

Añadir a favoritos

Manuel Valls 20 anys de "La Missa"

26.02.2012

Mn. Manuel Valls, nascut a Barcelona el 24 de setembre de 1945, és el rector de la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià des del 8 de novembre de 1997. Va ocupar, entre els anys 1993 i 1998, el càrrec de director del setmanari Catalunya Cristiana. A més, entre d'altres serveis, ha estat professor de Blanquerna, consiliari de la Fundació Pere Tarrés i membre del consell gestor a E-Cristians. Va ser ordenat prevere el 13 de desembre de 1975 i va començar el seu ministeri a l'Alt Penedès.

Com a director i celebrant habitual de "La Missa" de La 2, Mn. Manuel Valls ha ofert als seguidors del programa un missatge litúrgic i pastoral clar, senzill i molt elogiat sobretot pels malalts i per la gent gran. El seu estil de predicació, pausat i expressiu amb la paraula i el gest, és allò que més es valora des de molts sectors de les comunitats cristianes arreu de Catalunya.