Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Els possibles pactes de govern centren la quarta jornada de la campanya electoral

01.02.2021

Quart dia de campanya, novament amb els pactes de després de les eleccions a l'ordre del dia. Després dels vetos creuats posats en evidència al debat de RTVE d'aquest diumenge, el candidat socialista, Salvador Illaha apostat per un Govern en minoria com el de la Moncloa o l'Ajuntament de Barcelona. Des d'ERC asseguren que el seu objectiu és precisament la de derrotar als socialistes i tanca la porta al reedició d'un tripartit com aspira En Comú Podem. La viabilitat de la DUI proposada per JxCat i les comparacions de Ciutadans de l'assalt al Capitoli amb el procés han estat els altres eixos de la jornada.