Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Vilasanjuan: "Per St Joan podem tenir la meitat de la població vacunada en primera dosi"

19.04.2021

El director d'Anàlisi i Desenvolupament Global d'ISGlobal, Rafael Vilasanjuan, segueix apostant per AstraZeneca i Janssen per seguir amb el pla de vacunació a Espanya. Assegura que amb Pfizer i Moderna no hi ha prou vacunes per poder arribar a la immunitat de grup com es pretén abans d'acabar l'estiu. Ara bé, amb l'arribada record de les vacunes de les setmanes vinents i sobretot, amb la decisió del Ministeri de Sanitat d'espaiar fins a les 8 setmanes l'aplicació de les dues dosis considera que el 55% de la població podria estar vacunada en primera dosi abans de Sant Joan. Sobre la vacunació al conjunt del planeta, adverteix que no està funcionant per la manca de vaccins i d'aquí que defensi la necessitat d'alliberar temporalment les patents, però també aconseguir que les principals potències mundials s'impliquin en la investigació.