Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Manel Esteller: "La idea és detectar amb la saliva els marcadors de risc més importants"

20.04.2021

L'equip de l'investigador Manel Esteller ha detectat algunes de les raons que explicarien per què algunes persones pateixen el coronavirus de manera greu que altres. Les han trobat en 44 variants genètiques que permetran conèixer millor els grups de risc. D'aquesta manera es podran tractar fàrmacs que disminueixen la simptomatologia o vacunar-los abans. El director de l'Institut de Recerca Josep Carreras es mostra optimista en la lluita contra la covid-19 i assegura que la generalització de les vacunes portarà aviat una reducció dels contagis i les hospitalitzacions.