Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Juan Pablo Horcajada: "Veig precipitat acabar amb l'estat d'alarma el 9 de maig"

06.04.2021

El cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar de BarcelonaJuan Pablo Horcajada, és partidari d'endurir les restriccions per buidar les UCI davant l'arribada de la quarta onada. Considera precipitat acabar amb l'estat d'alarma el 9 de maig. Horcajada ha advertit que en els darrers dies han començat a notar un augment sostingut dels ingressos per la Covid-19 que els ha portat a omplir dues plantes d'hospitalització. D’altra banda, ha reconegut que estan notant un increment d'ingressos de gent jove amb casos greus. El cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar de Barcelona ho atribueix als efectes de la vacunació sobre la gent gran i especialment a la soca britànica que fa que el virus sigui més virulent.