Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Gerard Quintana: "El sector musical està molt desgastat i molt cansat. Necesitem un pla de xoc real"

05.03.2021

El president de l'Acadèmia de la Música, Gerard Quintana, creu que el sector musical es troba molt desgastat i cansat; amb la sensació de no saber què en quedarà quan es torni a l'activitat. Defensa la necessitat d'un pla de xoc verdaderament real per a solucionar els problemes que tenen els professionals de la música. Quintana critica l'Administració perquè, com a promotora principal de la música a Catalunya, ha fet una mica de deixadesa de les seves funcions de garantir l'accés a la cultura, durant els mesos de la pandèmia. Quintana creu que el concert de Love of Lesbian és un pas endavant cap a fer possible l'activitat musical.