Fernando Martínez: "A finals d'any esperem que es pugui tornar a ballar"
El Vespre  Fernando Martínez: "A finals d'any esperem que es pugui tornar a ballar"

El director general de la patronal d'oci nocturn, FECALON, Fernando Martínez, ha explicat que en la reunió que mantindran aquest divendres amb la...

06/05/2021 00:06:40
Recomendado para mayores de 12 años
Fernando Martínez: "A finals d'any esperem que es pugui tornar a ballar" Fernando Martínez: "A finals d'any esperem que es pugui tornar a ballar"
Fernando Martínez: "A finals d'any esperem que es pugui tornar a ballar" 00:06:40 06/05/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El director general de la patronal d'oci nocturn, FECALON, Fernando Martínez, ha explicat que en la reunió que mantindran aquest divendres amb la Generalitat exigiran un pla sectorial perquè els locals pugui tornar a obrir prop de 14 mesos després. En aquest sentit, ha anunciat que han demanat ja l'aixecament de l'ordre ministerial de tancament del sector del passat mes d'agost.

Per Martínez, el camí cap al restabliment de la normalitat el marquen experiències com la prova pilot que es pretén fer a Sitges i diuen estar disposats a acordar les mesures i fins i tot els costos del test d'antígens per garantir la seguretat. La patronal d'oci nocturn confia que a finals d'any a les pistes de les discoteques i els bars es podrà tornar a ballar si el pla de vacunació funciona.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán