Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Enric Álvarez: "Hi ha possibilitats d'una quarta onada a mitjans de març"

01.03.2021

El biofísic i investigador del Grup d'Investigació en Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la Física (BIOCOMSC) de la UPC, creu que hi ha possibilitats d'una quarta onada de la Covid19 a Catalunya que comenci a meitat del mes de març. Però, aplicant mesures adequades es podria controlar. Respecte de la nova variant, Álvarez opina que es necessiten mesures fortes, però encara no es tenen coneixements sobre els nivells que es requereixen per a controlar-la.


Sobre la possibilitat de relaxament de les actuals restriccions a Catalunya, Álvarez no ho veu factible perque ara mateix existeixen diferències en el territori que fan difícil establir quines serien les mesures idònies. La raó és que hi ha una baixada diferencial entre diferents zones i comarques catalanes que fan molt difícil d'adoptar-les.