Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 26/01/2021

26.01.2021

La marxa de Salvador Illa per a incorporar-se a la campanya de les eleccions a Catalunya provoca una crisi de govern. Carolina Darias el substituirà a Sanitat i Miquel Iceta assumirà Política Territorial. La Generalitat assegura que les eleccions del 14F se celebraran amb la màxima seguretat, tot i que encara falta per concretar alguns punts del dispositiu dels comicis i confia que no hi hagi problemes en la constitució de les meses electorals per la por al coronavirus. El govern permetrà saltar-se el confinament municipal per anar als mítingsUn medicament espanyol podria reduir en un 99% la càrrega del virus que causa la Covid-19.