Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 23/02/2021

23.02.2021

Nova convocatòria de protesta per l'empresonament de Pablo Hasél, després d'una setmana de disturbis. La manifestació d'ahir es va saldar amb 3 detinguts i es van cremar una desena de contenidors. Una setmana d'aldarulls que estan acabant amb la paciència dels veïns del centre de Barcelona; a més de danys en el mobiliari urbà i en els comerços. La Generalitat ha reiterat avui el seu suport als mossos i ha defensat que el dret de manifestació no empara fets violents, però insisteix en que cal investigar possibles males actuacions per part d'agents del cos.