Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 17/02/2021

17.02.2021

Noves mobilitzacions contra l'empresonament del raper Pablo Hasél, l'endemà dels aldarulls a diverses ciutats catalanes, amb nombrosos ferits, destroses i saquejos. El mateix dia que ERC i les CUP es reuneixen per primera vegada després de les eleccions per buscar un acord de formar govern. Vist per a sentència el judici contra els acusats pels atemptats de Barcelona i CambrilsEls mestres han començat a rebre les primeres dosis de les vacunes contra la Covid-19 i Sanitat i les Comunitats Autònomes acorden els següents grups d'edat en vacunar-se.