Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 16/02/2021

16.02.2021

Salut començarà demà a vacunar als mestres que s'afegiran a altres col·lectius essencials com cossos policials i funcionaris de presons que ja s'han vacunat. També està previst que aquesta setmana es vacunin els majors de 80 anys no residents. ERC vol començar a negociar amb la CUP i insisteix en incorporar els comuns per a formar govern, tot i la negativa de Junts. Ciutadans i Partit Popular descarten dimissions. Protestes a diferents ciutats i pobles de Catalunya per l'entrada a presó del raper Pablo Hasél, després que els mossos el detinguessin aquest matí.