Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 15/02/2021

15.02.2021

Arrenca el compte enrere per a investir un nou president de la Generalitat, abans del 26 de març. Al Parlament més fragmentat de la història, el PSC ha estat la força més votada i l'independentisme ha revalidat la majoria absoluta amb un canvi de lideratge amb ERC que ha passat Junts, i la desfeta de Ciutadans i del Partit Popular. El mateix dia que la Fiscalia recorre el tercer grau als presos independentistes del procés i que l'Audiència Nacional hagi ordenat la detenció del raper Pablo Hasél, que s'ha tancat al rectorat de la Universitat de Lleida per a evitar el seu empresonament.