Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 14/12/2020

14.12.2020

Les primeres vacunes contra la covid es començaran a administrar la primera setmana de gener. Els primers en rebre-la seran els col·lectius vulnerables, els usuaris i treballadors de residències i els personal sanitari. Salut ha anunciat que destinarà 500 infermeres per treballar en 25 equips per tot Catalunya. El mateix dia que els indicadors de la pandèmia empitjoren a deu dies del Nadal i des d'avui s'han flexibilitzat algunes de les restriccions. I, també, avui s'ha celebrat l'últim ple de la legislatura al Parlament que s'ha centrat en la corrupció.