Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 13/01/2021

13.01.2021

El govern català estudia una nova data per després de Setmana Santa perquè es planteja ajornar les eleccions previstes pel 14-F. L'acord entre totes les forces polítiques no sembla possible i, per tant, serà l'executiu català qui prengui la decisió definitiva. Avui han arribat a Catalunya les primeres 5.800 dosis de la vacuna de Moderna. El departament de Salut ha confirmat que quan acabi la setmana tots els interns i professionals de les residències ja hauran rebut la primera dosi. El mateix dia que s'ha tornat a disparar el preu de la llum i l'electricitat ha pujat un 38%.