Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 12/01/2021

12.01.2021

La vacuna de Moderna ja ha arribat a Espanya i serà la segona que s'administrarà contra la Covid. A Catalunya arribaran 5.800 dosis. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assegurat que l'objectiu és que aquesta setmana totes les residències d'Espanya hagin rebut les primeres dosis de la de Pfizer-BioNTech. El ritme de vacunació continua sent lent a Catalunya, només s'han posat un 57% de les dosis rebudes i, si no s'accelera, es tardarien més de dos anys en arribar a la immunitat de grup, mentre la tercera onada de la Covid-19 continua avançant sense fre, amb 7.000 nous contagis a Catalunya, el mateix dia que s'ha sabut que han mort dues persones sense sostre als carrers de Barcelona, a causa del fred intens. L'executiu català deixa en l'aire la data de les eleccions al Parlament de Catalunya, esperant si la taula de partits decideixi ajornar-les.