Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 11/01/2021

11.01.2021

El temporal Filomena s'esvaeix a Catalunya, però queda el gel amb 17 carreteres tallades i amb temperatures sota zero. L'AVE Madrid-Barcelona ha reprès la circulació aquesta tarda, mentre que l'aeroport del Prat encara pateix els efectes de les cancel·lacions de Barajas, a causa de la nevadaUna cinquantena d'escoles no han pogut reprendre les classes i a 13 comarques s'ha suspès el transport escolar. Salut adverteix que venen dies complicats. Els indicadors de la Covid-19 s'agreugen i la pressió hospitalària segueix en augment. Divendres els partits catalans decidiran si finalment es faran les eleccions del 14-F.