Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 04/02/2021

04.02.2021

Indignació en el sector de la restauració després de l'anunci de relaxament de les restriccions que permetran a bars i restaurants obrir dues hores més al dia. Salut descarta prendre mesures a la Garrotxa que té la incidència de Covid-19 més alta de Catalunya. La pandèmia a la resta de Catalunya s'estabilitza i per primera vegada en dos mesos baixen els ingressats a les UCI. També, per primera vegada, metges forenses ajudaran els jutges a resoldre l'allau d'al·legacions per evitar formar part d'una mesa electoral. El PSC guanyaria les eleccions del 14F per davant d'ERC i Junts retallaria distàncies.