Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 03/02/2021

03.02.2021

La por a la pandèmia ha disparat les al·legacions per evitar estar en una mesa electoral el 14F. Ja Junta Electoral de Barcelona es planteja recòrrer a voluntaris per formar-les. Salut es planteja relaxar alguna de les mesures de restricció a partir de la setmana que ve, malgrat les UCI estan en el pic d'ingressos, però en canvi la pressió hospitalària comença a baixar. Salut confia que en pocs dies s'acceleri la baixada de contagis. Ja s'ha detectat el primer cas de la soca sud-africana a Catalunya. Sanitat i les Comunitats Autònomes acorden utilitzar les vacunes de Pfizer i Moderna pels majors de 80 anys.