Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 19/04/2021

19.04.2021

La Unió Europea confirma la compra de 100 milions de dosis més Pfizer. Uns 60 milions són per Espanya i permetran immunitzar gairebé el 70% de la població. El Ministeri de Sanitat estudia espaiar les dosis de Pfizer i Moderna pels menors de 80 anys. El ministre José Luis Escrivá ha obert la porta a què les mútues d'accidents laborals puguin vacunar. La Generalitat vol mantenir el confinament nocturn, però estudia revisar-lo abans que s'acabi l'estat d'alarma el 9 de maig. Repassem com va la campanya de vacunació amb l'expert en vacunes i director d'Anàlisi i Desenvolupament d'ISGlobal, Rafael Vilasanjuan. I analitzem tota l'actualitat amb Jordi Cabré, Dolors Canals i Jordi Mercader.