Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 16/04/2021

16.04.2021

La Generalitat prepara un pla de desescalada lenta que podria aplicar-se a partir del 26 d'abril, si les dades epidemiològiques milloren. De moment, es prorroga el confinament comarcal una setmana més. Salut descarta una explosió de contagis després de Setmana Santa. Pedro Sánchez i Alba Vergès visiten la farmacèutica Hipra a Amer. El ministeri de Sanitat enceta la campanya 'Yo me vacuno seguro', per conscienciar dels beneficis de vacunar-se. El sector de l'oci nocturn presenta un pla pilot per reobrir els seus negocis. Marta Sugrañes entrevista Joaquim Boadas, secretari general de la patronal Fecasarm. Ho analitzem tot plegat amb Mar Calpena, Odei Etxearte i Joan López Alegre.