Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 15/04/2021

15.04.2021

Sanitat vol prohibir fumar a les terrasses, independentment de si hi ha distància de seguretat o no. La Generalitat actualitzarà aquest divendres les restriccions per la covid. Haurà de decidir si l'actual confinament comarcal passa a ser per vegueries. Marta Sugrañes entrevista l'investigador de la Universitat de Leicester, Salvador Masip, que considera que el 70% de vacunats no serà "el final de la partida". L'investigador català és partidari de seguir vacunant amb Janssen i AstraZeneca. Ho analitzem tot plegat amb Ferran Espada, Imma Lucas i Esther Vivas.