Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

14F | Debat candidats de Tarragona a RTVE Catalunya

09.02.2021

Debat de les candidates i els candidats de la demarcació de Tarragona per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Hi participen els caps de llista de Tarragona: Matías Alonso, per Ciutadans (Cs), Marc Arza, pel Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT), Raquel Sans, per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Rosa María Ibarra Ollé, pel Partit Socialista de Catalunya (PSC), Jordi Jordan, per Catalunya en Comú (CatComú), Laia Estrada, per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i Inma Rodríguez Moranta, pel Partit Popular (PP).