Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 12/03/2021

12.03.2021

Laura Borràs ha estat elegida presidenta del Parlament de Catalunya, reivindicant l'ús de la cambra per assolir la independència, esmenant l'anterior etapa de Roger Torrent i lloant la de Carme Forcadell. L'independentisme ha reforçat la seva majoria a la mesa, deixant fora als comuns. Un any després del confinament de la Conca d'Òdena, la consellera de Salut, Alba Vergès, creu que en poc temps, potser cap a l'estiu, es podria aixecar el toc de queda, però caldrà arribar bé, sense assumir riscos innecessaris. Avui Salut ha retirat 2.000 dosis de la vacuna d'AstraZeneca del lot investigat pels casos de trombosi.