Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 08/04/2021

08.04.2021

Sanitat amplia als 69 anys la vacunació amb AstraZeneca mantenint la suspensió per als menors de 60. Continua sense aportar-se solució per al col·lectiu de menors de 60 anys que ha rebut la primera dosi. Analitzem els efectes d'aquesta decisió amb Beatriz Mothe, investigadora de Malalties Infeccioses d'IrsiCaixa. Mothe envia un missatge de tranquil·litat sobre els possibles efectes adversos de la vacunació contra la covid-19 i alerta de l'increment de contagis a Catalunya. Aquest divendres entra en vigor a Catalunya el confinament comarcal amb moltes queixes dels sectors afectats.