Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 07/05/2021

07.05.2021

Trànsit preveu un increment del 10% de desplaçaments aquest cap de setmana, amb la fi de l'estat d'alarma. Interior ha previst un dispositiu similar al de Sant Joan per evitar les aglomeracions. L'ocupació hotelera a la Costa Brava és semblant a la de Setmana Santa. Marta Sugrañes entrevista Bàrbara Hallé, presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre. Espanya supera el primer objectiu del calendari de vacunació: més de 5.600.000 vacunats. I en política, Junts assegura que estan "a tocar" de l'acord amb ERC. Jordi Sànchez reitera que no volen una repetició electoral. Ho analitzem amb Jordi Cabré, Mar Calpena i Rafael de Ribot.