Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 06/04/2021

06.04.2021

Pedro Sánchez anuncia un calendari per tenir 33 milions de persones vacunades a finals de l'estiu, el 70% de la població adulta. El president del Govern assegura que Espanya rebrà 87 milions de vacunes entre abril i setembre. La vacunació agafa ritme. Un 13,4% dels catalans ja han rebut la primera dosi contra la covid-19. Preocupant augment de les hospitalitzacions i dels malalts crítics alerta dels efectes de la quarta onada amb l'actual pressió hospitalària. Marta Sugrañes entrevista Juan Pablo Horcajada, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar de Barcelona, que aposta per endurir les restriccions per buidar les UCI. Horcajada no té clar que s'arribi a vacunar el 70% de la població a finals d'estiu i troba agosarat no allargar l'actual estat d'alarma més enllà del 9 de maig.

Analistes: Rafa López, Carles Fernández i Gemma Ubasart.