Enlaces accesibilidad

Continuarà... Logotipo de 'Continuarà...' Todos los Fora d'emissió en La 2 Web oficial

CONTINUARÀ és avui dia el programa cultural en català de Televisió Espanyola. Una mirada diversa sobre la música, l'art, el cinema, els llibres, el teatre, la dansa, la gastronomia, la moda i tot el que ens enriqueix l'esperit. Ja fa més d'una dècada que intentem informar sobre tot el que passa al món de la cultura, en català, és clar, i amb accents internacionals quan plantem la càmera a la major part d'actes culturals que tenen lloc cada dia a Catalunya. Setmanalment tenim una cita on tractem de dir coses noves, entretenir i al mateix temps informar amb professionalitat.

L'equip:

Montse Mompó, com a directora i creadora del programa, us presento el meu fantàstic equip.

Pilar Ruiz, realitzadora, la meva mà dreta, i esquerra. El seu motor és la perfecció de la imatge i aquesta exigència ens estimula a tots a fer-ho millor.

Iván Rodriguez, l'ajudant de producció. Saba nova per a la nova etapa.

Joan Vila, més que un redactor, un referent, un luxe. L'únic que és manté des de l'inici del programa. És l'essència del setè art a TVE.

Sole Gomis, redactora, també gran experta en Art; preguntar-li l'opinió és saber segur que l'encertarem.

Montse Elias, redactora, acabada d'arribar, ens aporta el plus de la seva esplèndida veu, i en poc temps ha demostrat la seva vàlua.

Pepa Pérez, realitzadora

Francisco Javier Monistrol, reporter gràfic, indispensable, sense la seva feina res no sortiria, mira a través de la càmera amb molt d'amor.

Lluis Sanmartín, l'altre reporter gràfic, té cura del so i fa que sentim la veu dels nostres entrevistats el millor possible.

Toni Carbajo, dissenyadora gràfica i l'ànima del 'look' del programa.

Loles Roca, la responsable d'aquesta pàgina web, que ens mima i ens mimarà més.

Añadir a favoritos

Festival Pepe Sales

29.01.2013

El Festival d'Art Independent Pepe Sales de Girona ret homenatge a la poetessa cubana de 90 anys Carilda Oliver Labra. Icona de la seducció per la seva poesia i per ella mateixa com a dona, és una de les veus més singulars de la literatura hispana del segle XX