Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

El Sindicat de Llogaters acusa el Govern de frau democràtic

24.02.2021

El portaveu del Sindicat de Llogaters, Jaime Palomera, ha criticat durament al Cafè d’Idees de Ràdio 4 i La2 la decisió del PSOE de “fer marxa enrere” alhora de regular els preus dels lloguers a l’Estat. Assegura que incompleix el seu compromís i per tant “és el frau democràtic més important de la legislatura”.

Entrevistat per Gemma Nierga, Palomera, ha alertat que durant els primers sis mesos de pandèmia els preus no van baixar i ho atribueix a l’actuació premeditada dels “fons voltors” de tenir pisos buits per especular i evitar que s’ajusti el mercat. "Si hi ha actors que fan pujades de preus que asfixien a famílies, l'administració ha d'intervenir perquè l'habitatge és un dret fonamental", ha afegit.

El portaveu del Sindicat de LLogaters també ha acusat l’exalcalde de Barcelona, Joan Clos, d’actuar de president de les grans immobiliàries i pressionar “sistemàticament” al govern espanyol perquè no hi hagi una regulació.