El Sindicat de Llogaters acusa el Govern de frau democràtic
Cafè d'idees  El Sindicat de Llogaters acusa el Govern de frau democràtic

El portaveu del Sindicat de Llogaters, Jaime Palomera,  ha criticat durament al Cafè d’Idees de Ràdio 4 i La2 la decisió del PSOE de “fer marxa...

24/02/2021 00:10:16
Recomendado para mayores de 12 años
El Sindicat de Llogaters acusa el Govern de frau democràtic El Sindicat de Llogaters acusa el Govern de frau democràtic
El Sindicat de Llogaters acusa el Govern de frau democràtic 00:10:16 24/02/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El portaveu del Sindicat de Llogaters, Jaime Palomera,  ha criticat durament al Cafè d’Idees de Ràdio 4 i La2 la decisió del PSOE de “fer marxa enrere” alhora de regular els preus dels lloguers a l’Estat. Assegura que incompleix el seu compromís i per tant “és el frau democràtic més important de la legislatura”.

Entrevistat per Gemma Nierga, Palomera, ha alertat que durant els primers sis mesos de pandèmia els preus no van baixar i ho atribueix a l’actuació premeditada dels “fons voltors” de tenir pisos buits per especular i evitar que s’ajusti el mercat. "Si hi ha actors que fan pujades de preus que asfixien a famílies, l'administració ha d'intervenir perquè l'habitatge és un dret fonamental", ha afegit.

El portaveu del Sindicat de LLogaters també ha acusat l’exalcalde de Barcelona, Joan Clos,  d’actuar de president de les grans immobiliàries i pressionar “sistemàticament” al govern espanyol perquè no hi hagi una regulació.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán