Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Santiago García, dia de la ràdio i 'Vitals'

12.02.2021

Gemma Nierga entrevista Santiago Garcia, president de la Junta Electoral de Zona de Barcelona, amb qui parlem dels preparatius per les eleccions catalanes del 14 de febrer. Coneixem la situació dels discapacitats davant el 14-F entrevistant Enric Botí, secretari general de COCARMI. A la tertúlia amb Ricard Fernández Deu i Manu Simarro, parlem sobre els comicis i entrevistem Maria Martin, responsable de comunicació de GAD3, i connectem amb Myriam Redondo de l’equip Verifica RTVE. A les portes del Dia Mundial de la Ràdio, conversem amb Carles Mesa i Samanta Villar, i acabem el programa parlant de la sèrie-documental Vitalsd'HBO, amb el seu director, Fèlix Colomé, i acompanyats dels crítics Jaume Figueras i Pep Prieto.