Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Salvador Illa, Rafael Ribó i llei trans

08.02.2021

Gemma Nierga entrevista al candidat del PSC a les eleccions del 14 de febrerSalvador Illa. A la tertúlia parlem amb Isabel Garcia-Pagan i Neus Tomás, amb qui també entrevistem al síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, connectem amb Sergi Molera per saber com es farà un simulacre per fer un 14-F segur a Terrassa  i connectem amb el periodista Rodolfo Irago per parlar del cas Bárcenas. També coneixem la situació de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya davant les restriccions pel coronavirus, entrevistant a la vicepresidenta Gemma Calvet, i parlem de la proposta de 'llei trans' amb Luka García. Acabem el programa parlant de futbol i de la victòria del Barça contra el Betis, amb Gemma Herrero i Edgar Fornós.