Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Rosa Lluch, recursos 14-F i 'Hache'

05.02.2021

Gemma Nierga entrevista Rosa Lluch, cap de llista d'En Comú Podem per Girona a les eleccions catalanes del 14 de febrer. A la tertúlia amb Ricard Fernandez Deu i Manu Simarro parlem de la constitució de les meses del 14F amb Diego Álvarez, president de la Junta Electoral de Reus. Amb Paqui Gómez, cap de caixes del supermercat Bonpreu, coneixem com han viscut la pandèmia del coronavirus els caixers i caixeres, i el responsable del Grup InterCerdanya-Camp Base Escola D'Esquí de LlíviaMarcel Cardeña, ens explica com han entomat el relaxament de restriccions contra la Covid-19. Acabem el programa amb culturaJoan Arenyes ens parla del Disc Català de l’Any i Marc Martínez ens presenta la sèrie de Netflix Hache, en una conversa amb Jaume Figueras i el Pep Prieto.