Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Oriol Mitjà, Carlos Carrizosa i estrelles Michelin 2021

15.12.2020

Gemma Nierga ha entrevistat Oriol Mitjà. L'epidemiòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol ha insistit en la importància de fer, massivament, tests d'antígens. A la tertúlia d'actualitat han participat Milagros Pérez Oliva i Rafa López. Hem connectat amb Lluís Falgàs per conèixer què es pot esperar del darrer ple d'aquesta legislatura. I hem comentat el debat que va acollir ahir a la tarda el Parlament sobre la corrupció amb Carlos Carrizosa, candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat.

A poc més d'una setmana per Nadal, hem volgut saber com afronten aquestes festes les residències de gent gran. Andrés Rueda, director de l'ASCAD, ha alertat de la vulnerabilitat del sector. L'endemà de conèixer les noves estrelles de la Guia Michelin, en parlem amb el seu portaveu a Espanya, Ángel Pardo, amb el premiat xef Alex Carrera del restaurant L'Aliança, i amb el periodista gastronòmic Mikel Iturriaga. En el galliner polític, Queco Novell i Manu Simarro analitzen l'actualitat de la setmana des d'un punt de vista teatral.