Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Montse Bassa, nova soca del coronavirus i loteria de Nadal

22.12.2020

Gemma Nierga ha entrevistat Montse Bassa. La diputada d’ERC al Congrés creu que va valer la pena facilitar la investidura de Pedro Sánchez. Però reconeix que la paciència d’ERC no és infinita. Hem connectat amb Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut de la UOC, per resoldre dubtes sobre la nova soca de la Covid19, detectada a Regne Unit.

Hem estat molt pendents de la Loteria de Nadal, acompanyats de Queco Novell, Manu Simarro i Antonio Baños. Hem analitzat l’edició d’enguany amb una experta en aquest sorteig, la periodista de RTVE Ana Belén Roy. I hem connectat amb l’Eva Mora des del Teatro Real de Madrid. La Natàlia Sánchez ha visitat una perruqueria del barri de Gràcia que fa uns anys va repartir dos milions d'euros entre les seves clientes. I el Jordi Vila la mítica administració ‘Gato Negro’ de Barcelona. Hem parlat amb Fèlix Pons, administrador de ‘L’Anxova Milionària’ de l'Escala, on s'hi ha viscut moltes escenes d’eufòria al llarg d'aquests anys. I Gonzalo Bernardos ens ha explicat què s’ha de fer si et toca la loteria.