Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Miquel Roca, TSJC i Nandu Jubany

20.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Miquel Roca. L'advocat veu lògica la decisió del TSJC de suspendre cautelarment l'ajornament del 14F. Ho hem comentat també amb la consellera de Justícia, Ester Capella i amb l'advocat Marc MolinsA la tertúlia d'actualitat han participat Carles Fernández i Rafa López.

Connectem amb Anna Bosch des de Washington per conèixer l'última hora de la presa de possessió de Joe Biden com a 46è president dels Estats Units. L'Hospital Germans Trias de Badalona ha posat en marxa la primera unitat funcional de Covid19 persistent pediàtrica de Catalunya. N'hem parlat amb María Méndez, cap del Servei de Pediatria del centre. I ens ha visitat el xef Nandu Jubany.