Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Manuel Valls, Brexit i reobertura de centres comercials

14.12.2020

Gemma Nierga ha entrevistat Manuel Valls. El regidor de Barcelona pel Canvi a l'Ajuntament de Barcelona ha assegurat que no s'ha penedit mai del seu suport a la investidura d'Ada Colau. A la tertúlia d'actualitat han participat Sara González Neus Tomás. Avui a Catalunya poden tornar a obrir els centres comercials i les pistes d'esquí. Ho hem comentat amb Joaquim Alsina, director de l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM) i amb Víctor García, responsable a Catalunya de l'Associació Espanyola de Centres i Parcs Comercials (AECC).

La Unió Europea i el Regne Unit segueixen intentant resoldre els esculls del Brexit. Hem analitzat la situació amb el periodista i escriptor John Carlin. I hem comentat l'actualitat futbolística amb Gemma Herrero, Edgar Fornós Xabier Fortes.