Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Lorena Roldán, universitats en pandèmia i 'El niño de fuego'

04.02.2021

Gemma Nierga entrevista a Lorena Roldán, número 2 del Partit Popular a les eleccions al Parlament de Catalunya. Parlem del 14 de febrer a la tertúlia amb Toni Aira i Montserrat Nebrera, i analitzem la veu dels candidats amb Emma Rodero, directora del Media Psychology Lab. Connectem amb Debbie Padilla per conèixer la situació de les universitats en plena pandèmia del coronavirus, amb l'experiència de dos estudiants, i en parlem amb María José Figueras, rectora de la Universitat Rovira i Virgili. En el Dia mundial del càncer, entrevistem al doctor Laureano Molins, president de l'AECC. I acabem el Cafè d'idees amb en Víctor Amela, que ens acosta la història d'Aleixo Paz i el seu documental, El niño de fuegoXavier Sarà ens explica de què parlaran avui a l'Obrim fil.