Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Lorena Roldán, pobresa energètica i Emilio Morenatti

12.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Lorena Roldán. La número dos del PPC a les eleccions catalanes espera que la decisió d'ajornar la data electoral sigui per criteris sanitaris i no partidistes. A la tertúlia d'actualitat han participat Antonio Baños i Rafa López. Maria Campuzano, portaveu de l'Aliança contra la Pobresa Energètica, ha alertat de la situació de vulnerabilitat que viuen milers de famílies a Catalunya. I Enric Morist, coordinador de la Creu Roja a Catalunya, ha explicat que la pandèmia ha agreujat la situació d'emergència social.

Hem conegut com estan afectant les restriccions per la Covid19 a municipis orientats principalment al turisme amb Manel Canadell, president de l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. I hem conegut el testimoni d'Emilio Morenatti, cap de fotografia d'Associated Press a Espanya i Portugal, que va ser un dels primers a retratar la pandèmia a casa nostra. Queco Novell Manu Simarro han analitzat des d'un punt de vista teatral l'actualitat política.