Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Ministre Campo, suplicatori de Puigdemont i explosió IQOXE

14.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Juan Carlos Campo. El ministre de Justícia ha advertit que la llei electoral no contempla una suspensió de les eleccions. A la tertúlia d'actualitat han participat Toni Aira Montserrat Nebrera. Hem analitzat l'evolució de la Covid19 amb Carme Borrell, gerent de l'Agència de Salut Pública de Barcelona. I hem conegut la història de Jordi Valldaura, afectat greu per coronavirus.

Un any després de l'explosió a l'empresa química IQOXE de Tarragona hem parlat amb Adrià Pallejà, portaveu de la Plataforma Cel Net. I hem connectat amb Marta Carazo, corresponsal de TVE a Brussel·les, avui que Carles Puigdemont ha de comparèixer davant l'Eurocambra, pel suplicatori del Suprem que demana l'aixecament de la seva immunitat. Víctor Amela ens ha portat les seves particulars propostes culturals. I Xavier Sardà ens ha explicat que aquesta nit a 'Obrim fil' debatran sobre si el matrimoni i la parella monògama estan en crisi.