Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Josep Bou, Antoni Cañete i Miki Núñez

03.03.2021

Gemma Nierga entrevista al Cafè d'idees al portaveu del PP a l'Ajuntament de BarcelonaJosep Bou. A la tertúlia amb Iñaki Ellakuria i Carles Fernández, connectem amb Sergi Molera, que està amb dos estudiants, un que es manifesta i l’altre no, i entrevistem Antoni Cañete, president de PIMEC. Amb en Joan Arenyes connectem amb l'artista Miki Núñez per anunciar-li que és el Disc Català de l'Any 2020 de Ràdio 4, gràcies a Iceberg. Entrevistem al doctor Antoni Sisó, president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), sobre els mòduls covid al costat dels CAP. I acabem el programa conversant amb Eva Piquer i Eva Armisén, que ens presenten el llibre Com abans de tot.