Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

José Montilla, Martín Pallín i vacunació contra la Covid-19

25.02.2021

Gemma Nierga entrevista al Cafè d'idees a José Montilla, 128è president de la Generalitat de Catalunya. Fem tertúlia amb Toni Aira i Montserrat Nebrera, amb qui conversem amb José Antonio Martín Pallín, magistrat emèrit del Tribunal Suprem, sobre la renovació del Consell General del Poder Judicial, amb Alberto Fuentes, secretari general de la Conselleria de Salut de la Xunta de Galícia, sobre la nova llei de salut gallega que permet multar a qui no es vulgui vacunar contra el coronavirus, i amb Montserrat Pérez, infermera i directora de l'equip del CAP Sants de Barcelona, sobre la vacunació contra la Covid-19 a Catalunya. Entrevistem també Quirze Salomó, president executiu del Centre Blockchain de Catalunya. I acabem el programa amb Víctor Amela, que ens acosta el cas d'una dona que cada dia porta el diari a la tomba del seu pare, com ell va demanar, i un avanç de l'Obrim fil d'en Xavier Sardà.