Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Joan Coscubiela, Albert Batlle i abusos a l'IT

23.02.2021

Gemma Nierga entrevista a l'exdiputat Joan Coscubiela, autor de La pandemia del capitalismo. A la tertúlia amb Esther Vera i Milagros Pérez Oliva, entrevistem a Albert Batlle, tinent d'alcalde de Prevenció i Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, i coneixem el perfil d'una manifestant en les protestes per la llibertat de Pablo HasélBerta García. Entrevistem Francesc Santasusana, president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona. Conversem amb Carla Berrocal, exalumne de l'Institut del Teatre, que ens explica com va patir abús de poder i maltractament psicològic al centre. I acabem el programa amb el Galliner polític de Queco Novell i Manu Simarro.