Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Joan Canadell, assalt al Capitoli i 'El màgic d'Oz'

07.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Joan Canadell. El candidat de JxCat al Parlament dubta de l'independentisme d'ERC, tot i que reconeix que és el seu "soci prioritari i pràcticament únic". A la tertúlia d'actualitat han participat Toni Aira Montserrat Nebrera. Hem parlat sobre l'evolució de la pandèmia aquest 2021 i sobre la campanya de vacunació contra la Covid19 a escala mundial amb María Neira, directora de Salut Pública de l'OMS.

Hem comentat amb els periodistes Anna Bosch i Vicenç Sanclemente l'assalt al Capitoli per part de seguidors de Donald Trump. Hem analitzat les noves restriccions que afecten els comerços amb Betty Costa, responsable del sector de Comerç de la UGT a Catalunya. I ens han visitat l'Elena Gadel i el David Selvas per presentar-nos el musical 'El Màgic d'Oz', que acull el Teatre Condal de Barcelona fins al 31 de gener.