Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Javier Pachecho, evolució de la pandèmia i "Dime quién soy"

16.12.2020

Gemma Nierga ha entrevistat Javier Pacheco. El secretari general de CCOO de Catalunya assegura que la disputa pel salari mínim és una excusa per seguir dilatant la derogació de la reforma laboral. A la tertúlia d'actualitat han participat Esther Vera i Iñaki Ellakuria. Hem parlat amb Daniel López Codina, investigador del BIOCOM-SC, sobre com evolucionen les dades epidemiològiques a Catalunya.

Per conèixer quina és la situació de la pandèmia a Europa, hem connectat amb els corresponsals de TVE a Berlín, Miguel Ángel García, i a Pequín, Mavi Doñate. També hem marxat fins al municipi de Linyola, a Lleida. El seu alcalde, Àlex Mases, està molt preocupat per un brot descontrolat de Covid19. Analitzarem l'actualitat del Congrés dels Diputats amb el periodista Rodolfo Irago. I ens han visitat Eduard Cortés i Oriol Pla per parlar de la sèrie de "Dime quién soy".