Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Jaume Collboni, Pablo Hasél i pactes polítics

16.02.2021

Gemma Nierga entrevista Jaume Collboni, primer tinent d'alcaldia a l'Ajuntament de Barcelona i president del PSC de Barcelona. A la tertúlia conversem amb Rafa López i Milagros Pérez Oliva, analitzant l'actualitat centrada en les eleccions a Catalunya del 14 de febrer. També comptem amb Manel Lucas, periodista i autor de Les ànimes d'Esquerra, i connectem amb el periodista Rodofo Irago, per conèixer la perspectiva a Madrid de les eleccions catalanes. Entrevistem a Josep Maria Tost, director de l'Agència de Residus, i connectem amb Lourdes Ballarín des de la Universitat de Lleida, per conèixer l'última hora sobre la detenció a Pablo Hasél, i entrevistem Jaume Puy, rector de la UdL. Acabem amb el Galliner Polític de Queco Novell i Manu Simarro.