Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Jaume Asens, vacunació a Catalunya i disturbis per Hasél

18.02.2021

Gemma Nierga entrevista Jaume Asens, president del Grup Parlamentari d'Unidas Podemos i En Comú Podem al Congrés dels Diputats. Coneixem novetats i reaccions a l'empresonament de Pablo Hasél i als posteriors disturbis, entrevistant a Andres García, codirector d'Irídia, i a Imma Viudes, portaveu del sindicat de Mossos d'Esquadra SAP-FEPOL, i connectant també amb Ramon Rúperez, des d'un lloc de Barcelona on hi va haver incidents després de la concentració. Parlem de la vacuna contra el coronavirus amb Carmen Cabezas, sotsdirectora general de Promoció de la Salut, que ha dissenyat pla vacunació, i amb Victòria Cardona, una àvia que espera que la vacunin. Al Cafè d'idees també entrevistem Núria Gilgado, secretaria de Política Sindical de l'UGT, i acabem el programa amb les propostes culturals d’en Víctor Amela i coneixent què ens presenta l'Obrim fil amb Xavier Sardà.