Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Ignacio Garriga, restriccions per Nadal i vacances escolars

21.12.2020

Gemma Nierga ha entrevistat Ignacio Garriga. El candidat de Vox a la presidència de la Generalitat ha assegurat que el seu objectiu principal és suprimir l’Estat de les autonomies. A la tertúlia d'actualitat han participat Isabel Garcia Pagan i Neus Tomás. Avui que acaba el primer trimestre del curs escolar, fem balanç de com han anat aquests tres mesos amb Josep Gonzàlez-Cambray, director general de Centres Públics i president del Consorci d'Educació de Barcelona. Aquest dilluns s’ha dissol el Parlament i comença el compte enrere fins a les eleccions del 14-F. Ho hem comentat amb Lluís Falgàs.

Hem analitzat l’evolució de les dades epidemiològiques amb el Dr. Ricard Ferrer, president de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva i cap de Medicina Intensiva de l'Hospital de la Vall d’Hebron. I amb Núria Bosch, vicepresidenta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, hem conegut els detalls del programa pilot de cribratge de la Covid19 a les farmàcies de Les Corts amb proves PCR. Hem repassat l’actualitat futbolística amb Gemma Herrero, Edgar Fornós i Xabier Fortes.